Sunnuntai klo 18 kokoukset lähetetään edelleen myös Live -lähetyksinä

30.3.2020


Katso live -lähetys Facebookissa. Täältä löydät ohjeet LIVE lähetyksen löytämiseksi ja rukousaiheiden jättämiseksi.

https://www.facebook.com/lahetyssrk/

1. Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä siirryt Porin Lähetysseurakunnan Facebook sivun etusivulle

2. Vieritä Porin Lähetysseurakunnan Facebook etusivua jonkun verran alaspäin

3. Live-lähetys pitäisi näkyä, klikkaa siihen

4. Voit halutessasi lähettää rukousaiheita LIVE -lähetyksen aikana LIVE -lähetyksen kommenttina. Rukousaiheita voit myös lähettää ennen lähetystä sähköpostitse: porinlähetysseurakunta@gmail.com tai tekstiviestillä p. 046 589 1297. Kaikkien rukousaiheiden puolesta rukoillaan joko LIVE -lähetyksen aikana tai sen jälkeen.

5. Mikäli haluat keskustella, voit myös soittaa yllä olevaan puhelinnumeroon LIVE -lähetyksen jälkeen. Numerosta vastataan yhden tunnin ajan LIVE -lähetyksen jälkeen.

Huom! Jälkeenpäin voit katsoa menneitä livelähetyksiä vierittämällä sivua alaspäin ja kilikkaamalla haluamaasi LIVE -lähetystä.

Siunausta kaikille!


Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu". Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!" Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?" Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.” Room. 10: 13-17