Aikaisempia kirjoituksia vuodelta 2015

Porissa, 19.07.2015   Kiitämme kokosydämisesti Vettenniemen perhettä kaikesta rakkaudestanne ja työstänne jolla olette Lähetysseurakunnassa meitä siunanneet ja seuraavalla tekstillä toivotamme jatkossakin Jumalan Runsasta Siunausta kaikkiin elämänne osa-alueisiin! :

Hepr. 6 : 7 Maa, joka särpii sisäänsä sen päälle usein tulevan sateen ja kantaa kasvun hyödyksi niille, joita varten sitä viljelläänkin, saa siunauksen Jumalalta; 8 mutta se, joka tuottaa orjantappuroita ja ohdakkeita, on kelvoton ja lähellä kirousta, ja sen loppu on, että se poltetaan. 9 Mutta teistä, rakkaat, uskomme sitä, mikä on parempaa ja mikä koituu teille pelastukseksi — vaikka puhummekin näin. 10 Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet hänen nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vielä palvelette. 11 Mutta me halajamme sitä, että kukin teistä osoittaa samaa intoa, säilyttääkseen toivon varmuuden loppuun asti, 12 ettette kävisi veltoiksi, vaan että teistä tulisi niiden seuraajia, jotka uskon ja kärsivällisyyden kautta perivät sen, mikä luvattu on !  

 

Pori, 14.7.2015

 

Hepr. 4 : 12 Jumalan sana on Elävä ja Väkevä. Se on terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka, se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme. 13 Jumalalta ei voi salata mitään. Kaikki, mikä on luotu, on avointa ja alastonta hänelle, jolle meidän on tehtävä tili !

 

Jumalan Sana on enemmän kuin vain painomustetta tai tietoa. Se on "Kristus meissä kirkkauden toivo"! Se Elää sitä mukaa kuin me tarvitsemme sen neuvoja, lohdutusta ja voimaa arjessamme sekä annamme Pyhän Hengen murtaa kovaa ulkokuortamme & sydäntämme! Se on väkevä (tehokas) JOS voimme ymmärtää kuinka Herra haluaa vaikuttaa arjessamme ja "kaikkialla Hänen tuntemisensa tuoksua"! :  2 Kor. 2 : 14 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun! 15 Sillä me olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle sekä pelastuvien että kadotukseen joutuvien joukossa: 16 näille tosin kuoleman haju kuolemaksi, mutta noille elämän tuoksu elämäksi. Ja kuka on tällaiseen kelvollinen? 17 Sillä me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niinkuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksessa puhumme!

Annetaan Jumalan "kyllästää" kaiken ympärillämme tänäkin kesänä! terv. JV