Arvokas tasa-arvoinen ihminen

ARVOKAS TASA-ARVOINEN IHMINEN          (8.7.2018)

Aika On Paha. ”Herää, sinä joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus on sinua valaiseva! Katsokaa siis tarkoin, miten elätte: älkää eläkö tyhmien tavoin, vaan niin kuin viisaat. Käyttäkää oikein jokainen hetki, sillä tämä aika on paha. Älkää olko järjettömiä, vaan ymmärtäkää, mikä on Herran tahto” (Ef.5) Niin, mikä se Herran tahto on NYT? Millaista aikaa oikein elämme ja mikä ihmisen oikean arvon todellinen perusta ja hinta?

Saamme varautua siihen että yhteiskunnan lait loitonevat yhä enemmän ja enemmän Jumalan hyvästä, pyhästä ja ikuisesta laista. ”Laittomuus siis pääsee valtaan”. Mihin sitten perustuu oikea ihmisarvo? Ihmisten vai Jumalan säädöksiin? Jumalan Sanan ohjeisiin vai ihmisten lakeihin? Sukupuolineutraali avioliittolaki EI auta millään tavoin aidon ihmisarvon toteutumista! Asia on täysin päinvastoin. Tämä k.o laki vain nakertaa aitoa ihmisarvoa ja hyökkää aitoa avioliittoa vastaan! Se yrittää tehdä luonnottomuudesta luonnollista ja synnistä hyväksyttävää. Raamatun mukaan kristillinen avioliitto voidaan solmia VAIN naisen ja miehen välillä vaikka ”luonnottomuudet” ovatkin nykyään ”muotia”! Room. 1 : 22 – 28. Ihmisarvo perustuu Jumalan ihanaan ja joskus aivan käsittämättömän RAKKAUTEEN meitä kaikkia kohtaan!

Luku erikseen sitten on se miten meidän tulee suhtautua seksuaalivähemistöihin! Miten Jeesus olisi suhtautunut heihin? Heidän pitää saada kokea olevansa tervetulleita seurakuntiimme meidän muiden vajavaisten joukkoon kokemaan evankeliumin eheyttävää vaikututusta! Aki Ruotsalan tapaus on puhutteleva. Hänen entinen työtoveri joka sattui olemaan lesbo, puolusti Akia eikä ymmärtänyt lainkaan Pori Jazzien antamia potkuja! Mitä me teemme kun Suomessa sanan – ja mielipiteen vapaus on vain niillä jotka ”kulkee virran vietävinä! Vaikenemmeko kun uskova saa potkut koska ajattelee että homo voi eheytyä ja parantua? Minä en aio vaieta! Me haluamme heillekkin vain parasta!

EI silti sekoiteta Jumalan ja ihmisten lakeja keskenään. Rakastetaan kaikkia ihmisiä sukupuolisesta suuntautumisestaan riippumatta MUTTA pidetään sydämessänne Jumalan pelko ja Hänen LAKI joka on ikuisen viisauden alku ja loppu. Siunataan kaikkia rakkaassa kotimaassamme asuvia ihmisiä kansallisuudesta, sukupuolisesta suuntautumisesta tai poliittisesta kannastaan huolimatta!

Oikea IHMISARVO perustuu siihen että Jumala RAKASTI kaikki ihmisiä NIIN TASAPUOLISESTI että maksoi AIVAN SAMAN HINNAN meistä JOKAISESTA ! Väitän että oikea kristillisyys on ainoa TODELLISEN TASA-ARVON perusta vielä nykyäänkin!

Ollaan valona ja suolana ja uidaan vastavirtaan vaikka se ei olekkaan helppoa! Kol. 4 ”Käyttäytykää viisaasti ulkopuolisia kohtaan ja ottakaa huomioon oikea hetki. Olkoon puheenne aina suloista, suolalla maustettua, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itse kullekin vastata”!

Uskova EI voi koskaan olla homofoobinen vaan KAIKKIA TASAPUOLISESTI RAKASTAVA LÄHIMMÄINEN! Yst.Terv; Joel Viljanen.