Hanki Elämä (29.1.2017)

”Hanki Elämä”-sanonta on pyörinyt mielessäni viime aikoina. Tähän liittyen ajatuksiini nousi lifestyle- ja realityshow-ohjelmat jotka ovat nyt hyvin suosittuja nykyään. Miksi? Moni kaipaa parempaa elämää. Oma elo tuntuu tyhjältä! Ihaillaan silti aivan turhanpäiväisiä ihmisiä jotka elävät itse myös yhtä tyhjää elämää! En vaihtaisi elämääni kenenkään heidän kanssaan! Entä sinä? Voisiko sanoa niin että joillakin ei ole sitä ”omaa” elämää lainkaan ja ”eletään” toisten elämän kautta. Ei uskalleta tai ei haluta ”kasvaa” niin paljon että lähdetään pois siltä omalta mukavuusalueelta ja ajatella esimerkiksi muiden auttamista. Ympyrät ovat pienet ja hyvin ahdistavat ja sitä pahoinvointia ”syljetään” sitten somessakin muiden niskaan! Väitän myös että mitä itsekkäämmin ihminen elää, sitä onnettomampi tämä on. Kuinka surullista! Mistä lääke? Iso Kirja auttaa tässäkin!

 

Jeesus EI luvannut seuraajilleen helppoa elämää enkä ainakaan minä edes haluaisi sitä! Se olisi todella tylsää. Hän sanoi Joh. 10 : 10 Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän”! Wau mikä lupaus? On tullut monesti todettua sen paikkansapitävyys! Olen saanut elää sisältörikasta, haastavaa mutta samalla myös mielekästä elämää enkä vaihtaisi sitä kenenkään kanssa! Tämä ei tarkoita mitenkään sitä että sinun pitäisi matkia minun elämän tyyliäni vaan sitä että sinun on uskallettava astua Jumalan ”sinulle mittatilaustyönä” valmistettuun elämään! Ef. 2 : 10 Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

 

Mutta se mikä eniten surettaa minua on se, että tämä ”varas” on vienyt liian monelta ihmiseltä aidon elämän ja sitä yritetään sitten etsiä vääristä lähteistä ja asiat menee aina vaan huonompaan suuntaan! En puhu nyt vain uskosta osattomista vaan myös uskovista jotka ovat kapinahengessä Herraa ja seurakuntiakin kohtaan. Avaa sanan PEILI ja astu uuteen! Astu pois rutiineistasi, vahvistu Sanan kautta ja muista: 2. Timoteuskirje 1:7 ...Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen!

Hanki Elämä, seuraa Jeesusta ja ELÄ!