Yleinen pappeus (24.9.2015)

Mitä tarkoitetaan "yleinen pappeus" määritelmällä? Porissa 24.09.2015

Edelliseen "Näkyä etsimässä" kirjoitukseeni haluan lisätä seuraavan raamatullisen argumentin:  1 Pietarin kirje 2 : 8 Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin. 9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa", julistaaksenne sen jaloja tekoja, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa; 10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt "olette Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut" !

Totteletko Jumalan Sanaa? Jos olet niin viisas että teet niin, niin sinulla on tehtävä! Vain silloin voit lukeutua myös Jumalan Kansaan ! Koetpa sitten läheisemmäksi minkä tahansa e.m määritelmistä (suku, papisto, heimo tai olevasi vain Hänen omaisuutta) sinä voit "JULISTAA" Jeesusta jollakin tavalla ja väitämpä niinkin, että siihen ei aina tarvita edes sanoja!

Jumalan antamaan tehtävään voi myös kasvaa Jumalan antamaa kasvua. Aina se ei ole heti itsestään selvyys mikä on paikkani ja tehtäväni, mutta kun teen sen mitä tehtäväksi tulee eli olen uskollinen vähässä, tämä asia alkaa pikku hiljaa kirkastumaan minulle ! Hän ei pane meitä tekemään mitään mihin Hän itse ei ole ensin antanut meille valmiuksia ja lahjoja, näin uskon. Hänen kuorma on keveä ja ies sovelias ! Matteus 11 : 29 - 30   

NYT meillä on "mahdollisuus muutokseen" tässä asiassa jos meillä on väärä ajatusmalli ! Väärällä mallilla tarkoitan sitä että ajattelet että sinulla ei ole mitään virkaa seurakunnassa tai että "hoitakoot ammattilaiset" Jumalan Valtakunnan työt! Ehtona vaan on että olemme avoimia ja että elämme täydessä kuuliaisuudessa Sanalle ja Pyhälle Hengelle. Kuinka valtavaa olisikaan että JOKAINEN uskova seurakunnassamme löytäisi paikkansa ja palvelisi ilolla tälläisessa "yleisessä pappeudessa". Jumalan Suurta Siunausta Sinulle Juuri Tänään!