Intian työ

Seurakuntamme tukee pioneerityötä länsi-Intian alueella erityisesti Bania ja Rabari heimojen keskuudessa, jotka lukeutuvat ns "saavuttamattomiin kansoihin". Kyse on vainotun seurakunnan auttamisesta heidän evankeliumin työssä kannattamalla paikallisia pioneerievankelistoja. Työn luonteen vuoksi emme voi jakaa täällä avoimesti kaikkea tietoa tai kuvia, mutta aiomme päivittää tänne akuutimmat rukousaiheet.  Jos haluat liittyä työn tukijoihin ja esirukoilijoihin voit saada meiltä sähköpostia. Toimimme tätä työtä varten perustetun yhdistyksen kautta jonka jäseneksi voit halutessasi liittyä. Kerro jotain itsestäsi ja anna sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla meille osoitteeseen lahetysystavat@yahoo.com niin lisäämme sinut listoillemme. Lähetystyöterveisin Lähetysystävät r.y.

Kirje Intian Bania ja Rabari heimojen uskovilta 21.1.2022


Viime viikolla 7 perhettä seurakunnastamme ja muilta alueilta pidettiin poliisin huostassa, koska he olivat aikoinaan hinduja ja nyt uudestisyntyneitä, hengen täyttämiä uskovia. 

Heidän yhteisönsä ihmiset ovat valittaneet poliisille, koska he eivät enää osallistu epäjumalanpalvelukseen eivätkä lahjoita rahaa festivaaleilleen.

 Seitsemän tunnin koettelemuksen jälkeen heidän lausuntonsa rekisteröitiin ja julkaistiin.

Uskovamme seisoivat rohkeina ja todistivat kuinka heidän juoppomiehensä ovat nyt hyviä ja kuinka Jeesus paransi heidät. 

Virkamiehillä ei ollut muuta keinoa kuin kirjata todistuksensa lausuntoon.

Paljon rakkautta kaikille. Rukoilemme että Jumalan tarkoitus toteutuu pandemian keskellä! 

 Halleluja! S. ja D.