Mitä odotan vuodelta 2017 (1.1.2017)

Mitä odotan vuodelta 2017

Lupauksia en halua tehdä mutta toivon että osaan tarkistaa asenteitani eli suuntaa. Odotan :

  1. … että en lupaa turhia vaan elän päivän kerrallaan kuitenkin niin että päämääräni, maali, eli ”juoksuni tarkoitus” pysyy selvänä silmieni! Mottona: ”Make each day your masterpiece – Tee jokaisesta päivästäsi mallikappale”. Apt. 20:24 ”Mutta en minä siitä lukua pidä, enkä tottele paljon hengestäni: että minä juoksuni päättäisin ilolla ja sen viran, jonka minä olen Herralta Jesukselta saanut, todistaakseni evankeliumia Jumalan armosta”! FPR Biblia 1776

  2. … että en muusta huoli kuin siitä että elämästäni huokuisi edes vähän jotain Rakkaan Mestarini luonteesta ja ehkä joku muukin haluaisi lähteä seuraamaan Häntä kanssani! 2 Kor. 2 : 14

  3. … että heitän vähemmän kiviä kuin viime vuonna tai mieluummin en yhtäkään! Olkoon myös kaikenlainen ”kyynärpäätaktikointi, oman edun tavoittelu yms lihallinen toiminta kaukana minusta”! Luukas 14 : 7 ”Ja huomatessaan, kuinka kutsutut valitsivat itselleen ensimmäisiä sijoja, hän puhui heille vertauksen ja sanoi heille: ….. 11. Sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään." 13. ...kun laitat pidot, kutsu köyhiä, raajarikkoja, rampoja, sokeita; ….14. niin sinä olet oleva autuas, koska he eivät voi maksaa sinulle; sillä sinulle maksetaan vanhurskasten ylösnousemuksessa."

  4. … että ymmärrän tehdä Taivaan Isän Tahdon eräässä tärkeässä päätöksessä ja että saan Armon kuulla Hänen äänensä kaikkien muiden ”hälinöiden” yli ja läpi! Tähän liittyen odotan ja pyydän Herraa myös antamaan minulle aina vaan kiitollisempi mieli kaikenlaisissa vaiheissa mitä tänä vuonna voi eteen tulla!

  5. … että Herrani paluu tapahtuisi pian ja että voisin olla jouduttamassa sitä: Maran-Atha ! Mitä sinä odotat tältä vuodelta? Siunattua odotusta kaikille!