Kuuban työ

Kuuba, elokuu 2021.


Jumala siunatkoon teitä rakkaat veljet. Viime kuukausina Covid -tapaukset ovat lisääntyneet huomattavasti. Meillä on ollut lähes 10 000 tartuntaa päivässä  (3 päivää sitten ne ovat laskeneet 6000 ja 7000 välillä). Sairaalat eivät voi selviytyä ja lääkeresurssit ovat loppuneet, mukaan lukien happi, ja siksi yli 80 päivässä kuolee (tämä on vaan se minkä he ovat ilmoittaneet). Toiset sairastaa Covidin kodeissaan. Valitettavasti useat pastorit ja lapsensa ovat myös  kuolleet. Kuljetus maakuntien välillä oli vaikeutunut. Täällä meidän Mayabequen maakunnassa  klo 13 jälkeen, et voi olla kadulla.

Kirkoilla ei ole lupaa antaa palveluja tai kotipalveluja, presbyteeri(vanhimmisto)kokouksia ei järjestetä. Käyn silti joka kuukausi tapaamassa pastoreita ja rukoilen heidän perheen kanssa. On myös joitakin seurakuntia, jotka eivät voi maksaa enään pastoreilleen ja veljespiirimme auttaa heitä. Veljeni, kiitos Herralle kärrystäni, että voin tehdä nämä reitit, koska julkista liikennettä ei ole, ja kiitos avusta, kun tarvitsin korjata moottorin ja renkaat. ALELUYA ¡¡¡Olen erittäin kiitollinen sydämestäni teille.

Pastorit vierailevat jäsentensä luona ja teemme pieniä soluja ruokkimaan seurakuntaa ja muita strategioita, jotka vain kuubalaiset ymmärtävät 😂.

Myrsky meni ohi, mutta ei aiheuttanut paljon vahinkoa. Pinar del Ríon maakunnassa se vaikutti eniten, jotkut katot vaurioituivat taloissa, joissa oli kevyt katto (sinkki tai kuitusementti). Tuulet olivat yli 100 km / h. Kaikki työmme piirissä olevat pastorit ovat hyvin kiitollisia Herralle avustanne. Rukoile Kuuban puolesta. Meillä on talouskriisi, ruoka, lääkkeiden puute. Rukoile pastorien perheiden puolesta, että Herra tuo lohtua ja rauhaa. Jumala siunatkoon sinua kovasti. Kaikesta huolimatta uskomme, että Herra hallitsee kaikkea ja Jumalan Sana toteutuu, Kristus tulee pian. Palvelustoverisi ja ystäväsi halaus; Jorge Rodriguez